Vesiskootteri on näppärä ja monikäyttöinen kulkupeli, jonka kyydissä on mukava kiitää. Sea-Doo on vesijettien markkinajohtaja, joka on sitoutunut tarjoamaan parhaat elämykset vesillä. Sea-Doo -vesijetit ovat olleet alansa edelläkävijöitä jo yli 25 vuoden ajan. Sea-Doo on tuonut alalle yhä uusia innovaatioita. Näiden saavutusten taustalla on yksinkertainen tavoite: halu tarjota asiakkaille unohtumattomia elämyksiä.

Sea-Doo -vesijettien mallistosta löytyy jokaisen tarpeisiin sopiva kulkija. Vesiskootterin hinta määräytyy toivottujen ominaisuuksien mukaan. Valinnanvaraa on niin istumapaikkojen, käsiteltävyyden kuin nopeuden suhteen. Lisäksi vesijetin hankintaan voivat vaikuttaa ajotyyli, vesistöolosuhteet, ajomatkojen pituus sekä se, onko laitteella tarkoitus vetää vesihiihtäjiä tai -lautailijoita.

Sea-Doo FishPro on suunniteltu kalastusta harrastaville. Kevyen ja pienikokoisen Sea-Doo Spark -vesiskootterin hinta on edullinen, ja sillä on hauska ajaa. Sea-Doo GTI -sarjan vesijeteillä on alhaisempi painopiste, joka tuo vakautta ja luotettavuutta vauhdissa. Sea-Doo GTX -vesiskoottereissa on leveä runko ja kätevä etutavaratila. RXP ja RXT mallit edustavat tehokkainta ja suorituskykyisintä mallistoa. Explorer malli, joka on kuin tehty retkeilyä ajatellen.

Muistathan että meillä on myös Sea-Doo vesijettien merkkihuolto.


ALEMPANA SEA-DOO 2024 MALLISTO

2023 Sea-Doo Spark Trixx 2UP 90 iBR

Sea-Doo Spark Trixx -vesijetit: kevyt ja kompakti muotoilu mahdollistaa vauhdikkaan ajon. Vesijetin kuljetus onnistuu melkein millä tahansa ajoneuvolla, ja sitä on helppo säilyttää, sillä se vaatii paljon vähemmän tilaa kuin täysikokoinen vene. 2UP on kaksipaikkainen. Väreinä : Dazzling Blue ja Manta Green.

2023 vuosimallisesta Spark Trixx jetistä nyt 2000 EUR hinnasta pois!

SEA-DOO EARLY WAVE TARJOUS : 9290€


2023 Sea-Doo Spark Trixx 3UP 90 iBR

Sea-Doo Spark Trixx -vesijetit: kevyt ja kompakti muotoilu mahdollistaa vauhdikkaan ajon. Vesijetin kuljetus onnistuu melkein millä tahansa ajoneuvolla, ja sitä on helppo säilyttää, sillä se vaatii paljon vähemmän tilaa kuin täysikokoinen vene. 3UP on kolmipaikkainen. Väreinä : Dazzling Blue ja Manta Green.

2023 vuosimallisesta Spark Trixx jetistä nyt 2000 EUR hinnasta pois!

SEA-DOO EARLY WAVE TARJOUS : 9990€


2023 Sea-Doo GTI 130

Älykkäästi suunnitellun GTI-alustan painopiste on alhaisempi, mikä takaa uskomattoman vakauden ja luotettavuuden vauhdissa tai pysähdyksissä. Samalla se on kevyt ja reagoi huippuherkästi, joten vauhdikas hauskuus on taattu. Polytec runko ja istuimet 3:lle.

2023 vuosimallisesta GTI 130 jetistä nyt 2000 EUR hinnasta pois!

SEA-DOO EARLY WAVE TARJOUS : 12.590€


2023 Sea-Doo GTI SE 170

GTI SE tarjoaa juuri kaiken sen monipuolisuuden ja mukavuuden, jota vesielämää ja seikkailuja rakastavat perheet haluavatkin. Se nostaa energia- ja jännitystasoa 125 kW:n (170 hv) tehollaan, mikä sopii täydellisesti korkeaoktaaniseen ajokokemukseen. Polytec runko ja istuimet 3:lle henkilölle.

2023 vuosimallisesta GTI 170 jetistä nyt 2000 EUR hinnasta pois!

SEA-DOO EARLY WAVE TARJOUS : 14.590€


2023 sea-doo gtx 170

Yksi vilkaisu GTX:ään ja tiedät, että se on suunniteltu muuhunkin kuin pelkkään ajoon. Täydellinen yhdistelmä mukavuutta, suorituskykyä ja juuri oikeanlaista tehoa. On vaikea keksiä syytä, miksi ajaa takaisin laituriin.

GTX 170 on sinun oma paratiisisi. Se on uskomattoman monipuolinen, voit loikoilla valtavalla uimalavalla tai järjestää vaikkapa piknikin vesillä.

2023 vuosimallisesta GTX 170 jetistä nyt 2000 EUR hinnasta pois!

SEA-DOO EARLY WAVE TARJOUS : 16.490€


2023 sea-doo gtx 230

Tilava ja luotettava GTX tarjoaa kätevyyttä ja mukavuusominaisuuksia, jotka luovat unohtumattomia kokemuksia. Valittavanasi on kaksi moottorivaihtoehtoa, joista voit valita täydellisen voiman ja tehokkuuden yhdistelmän.

2023 vuosimallisesta GTX 230 jetistä nyt 2000 EUR hinnasta pois!

SEA-DOO EARLY WAVE TARJOUS : STD MALLI 18.490€

SEA-DOO EARLY WAVE TARJOUS : AUDIO MALLI 19.990€


2023 Sea-Doo RXP-X RS 300

Huippuluokan kisatyylisessä vesijetissä yhdistyvät mahtavat tehot, ajettavuus ja hallittavuus. Toista vastaavaa ei vesiltä löydy. Ja sen vallankumouksellisen ajoelämyksen ansiosta olet aina voittaja, olitpa sitten kilpailemassa tai rentoutumassa itsekseen.

2023 vuosimallisesta RXP-X RS 300 jetistä nyt 4000 EUR hinnasta pois!

SEA-DOO EARLY WAVE TARJOUS : 19.960€


SEA-DOO 2024 MALLISTO

2024 SEA-DOO SPARK

Raikkaat, sulavat linjat yhdistettynä ikoniseen Spark-ilmeeseen. Uusi muotoilu parantaa kokonaiskokemusta lisäämällä mukavuutta, helpottamalla kyytiin nousua, 4,5 tuuman näytöllä ja uusilla tavoilla nauttia seikkailusta ja maksimoimalla kipinän jännityksen. Spark jettejä on valikoimissa 60- sekä 90 hevosvoimaisena versiona. Väreinä kuvassa näkyvä oranssi sekä sininen

Hinnat alkaen 9190 € + TK


2024 sea-doo Spark Trixx for 1

Ainutlaatuinen Sea-Doo Spark Trixx varastaa koko show’n, sillä siinä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten laajennettu säädettävä trimmijärjestelmä, astinkiilat ja säädettävä ohjaustangon korotuspala. Ominaisuuksia, jotka tekevät vesiakrobatian niin helpoksi ja hauskaksi, ettet halua show’n loppuvan koskaan.

Hinnat alkaen 11.790 € + TK


2024 SEA-DOO Spark Trixx for 3

Kun allasi on katseita keräävä Spark Trixx 3 up, voit ottaa kolmannenkin henkilön mukaan nauttimaan vaikka vetourheilun tarjoamasta adrenaliinista. Jatkettu taka-alusta lisää vakautta, kun taas Sea-Doon vakiovarusteena oleva iBR tekee laituroinnista ja vetämisestä helppoa.

Hinnat alkaen 12.490 € + TK


2024 SEA-DOO GTI 130

GTI-alustassa on monipuoliset ominaisuudet, jotka laajentavat horisonttiasi vesillä. Olipa päiväsi sitten vauhdikasta ajamista, vetourheilua, kalastusta tai pelkkää kruisailua, GTI varmistaa aina, että kokemuksesi on upea.

GTI asettaa huippustandardit perheen hauskanpidolle vesillä. Mahtavan vakauden, monipuolisuuden ja inspiroivan tyylinsä ansiosta se on valmis kaikkiin seikkailuihin, minne tahansa matka viekin.

Hinnat alkaen 14.890 € + TK


2024 sea-doo gti se 170

GTI SE tehostaa seikkailua suuremmalla määrällä mukavuuksia ja äänentoistojärjestelmällä, jotka vievät perheen hauskanpidon vesillä uusiin ulottuvuuksiin.

GTI SE:ssä perheen hauskanpidosta tulee mahtavaa, sillä siinä on enemmän kätevyyttä ja mukavuutta. Vakiovarusteisiin kuuluvat nousutikkaat, Touring-istuin, säädettävä trimmi ja lisävarusteena huikea 100 watin Premium-audiojärjestelmä ja Bluetooth.

Hinnat alkaen 16.890 € + TK


2024 sea-doo gtx 170

GTX 170 on sinun oma paratiisisi. Se on uskomattoman monipuolinen, voit loikoilla valtavalla uimalavalla tai järjestää vaikkapa piknikin vesillä. Lisävarusteiden, kuten Bluetooth-musiikin, LinQ-kuormajärjestelmän ja roskattoman iDF- pumppujärjestelmän ansiosta päiväsi vesillä eivät ole enää koskaan samanlaisia.

Hinnat alkaen 19.590 € + TK


2024 sea-doo gtx 230

Kaikki, mitä voit odottaa uskomattoman monipuoliselta GTX:ltä, kuten alan suurin uimalava, sekä lisävarusteet, kuten 100 watin Bluetooth-musiikki, LinQ-lisävarusteet ja roskaton iDF-pumppujärjestelmä, mutta tehostetulla 169,13 kW:n (230 hv) voimanlähteellä.

Hinnat alkaen 21.590 € + TK


2024 sea-doo gtx limited 300

Vesistöjen parhaiten varusteltu vesijetti. Piste. Tilava ja ylellinen sekä vertaansa vailla oleva vakaus ja 217 kW (300 hv) turboahdettua jännitystä. Ehdottomasti viiden tähden luokkaa.

GTX Limitedissä on valtava uimalava ja ruhtinaallisesti käyttökelpoista tilaa kannella. Todellista viiden tähden luksustunnelmaa muutenkin uskomattomassa vesijetissä. Vakiona Bluetooth-näyttö, 100 watin mahtava äänentoisto, USB-liitäntä, peitto ja paljon muuta. Enää mikään ei estä sinua seikkailemasta.

Hinnat alkaen 28.190 € + TK


2024 SEA-DOO GTR 230

Tämä vesijetti on yksi helpoimmista tavoista saada tuntumaa muskeliluokkaan. Siinä on voimakas, turboahdettu 169,16 kW:n (230 hv) Rotax-moottori ja se on nyt varustettu ainutlaatuisella, pikakiinnitteisellä LinQ-järjestelmällä kuorman kuljettamista varten.

Nopeaa ja kohtuuhintaista hauskaa. Tehokas turboahdettu Rotax-moottori ja ketterä, ennakoitavissa oleva runko tarjoavat kiihtyvyyden ja käsiteltävyyden poijuradalla tai missä tahansa avomeriseikkailussa. Koe ylivoimaista suorituskykyä erittäin sopivalla budjetilla.

Hinnat alkaen 19.290 € + TK


2024 SEA-DOO GTR-X RS 300

Kolmisylinterisen ja 300-hevosvoimaisen Rotax 1630 -turboahdetun moottorin ansiosta 2024 GTR-X on paljon enemmän kuin tavallinen suorituskykyinen vesijetti. GTR-X on ainutlaatuinen yhdistelmä leikkisyyttä, parannettua ergonomiaa ja monipuolisuutta perheen vesistöharrastuksiin, siksi se onkin aivan kärjessä, kun mitataan hymyjä euroa kohden.

GTR-X RS 300 ovat suorituskyvyn ytimessä ja laajentavat seikkailumahdollisuuksia poikkeuksellisen monipuolisella suunnittelullaan. Tarpeeksi tilaa hiekkarannalla loikoiluun, tilava kuormakapasiteetti pyyhkeiden, snorkkelivarusteiden ja muiden tavaroiden kuljettamiseen sekä vauhdikas suorituskyky, joka lisää adrenaliinia mihin tahansa seikkailuun.

Hinnat alkaen 22.990 € + TK


2024 SEA-DOO RXT-X RS 325

RXT-X RS:ssä yhdistyvät huippuasenne sekä poikkeuksellinen luottamus ja mukavuus, mikä tekee siitä täydellisen suorituskykyisen vesijetin myös merelle.

Kartoita uusia seikkailuja suorituskyvyn ja luotettavuuden vallankumouksellisella yhdistelmällä. 240 kW (325 hv) tuottaa vertaansa vailla olevaa jännitystä. Älykkäästi suunniteltu runko ja kuljettajakeskeinen istuin tarjoavat maksimaalisen hallittavuuden kaikissa vesiolosuhteissa.

Edelläkävijä mitä tulee käsiteltävyyteen, vakauteen ja suorituskykyyn avovesistössä. ST3-alusta mahdollistaa helpon nousun vesijettiin, siinä on runsaasti tilaa liikkua ja se on ylivoimaisen luotettava.

Hinnat alkaen 26.590 € + TK


2024 Sea-Doo RXP-X RS 325

RXP-X RS 325 kiihdyttää suorituskykyisten vesijettien segmentin kärkeen ja selvittää myös poijuradat yhtä vauhdilla. Uudelleen suunniteltu 240 kW:n (325 hv) Rotax-moottori yhdistettynä kilpailuhenkiseen käsiteltävyyteen ja kehittyneeseen tekniikkaan takaa ennätyksellisen suorituskyvyn.

Kehittyneiden Sea-Doon Performance-ominaisuuksien ansiosta kuljettaja voi nauttia huipputehokkaasta kokemuksesta, joka on omaa luokkaansa. Hiilikuitupinnoitteet, edistyksellinen tekniikka ja muut ominaisuudet takaavat ensiluokkaisen suorituskykyisen ajon.

Hinnat alkaen 26.690 € + TK


2024 SEA-DOO WAKE 170

Wake on syntynyt vesiurheilun ystäviä varten. Se on täysin varustettu vetourheiluominaisuuksilla, jotka ovat valmiina suosikkiurheiluasi varten. Ja kun on tauon aika, mahtavan monipuolinen GTI-alusta pääsee loistamaan.

Ota vesille mukaasi vesilauta, skeitti, surffi tai mikä tahansa muu vedessä vedettävä väline. Vesiurheiluun tarkoitettujen ominaisuuksiensa, kuten Ski-tila, LinQ-vetopylväs tai lautateline, on Wake juuri se vesijetti, jonka vanavedessä haluat harrastaa.

Hinnat alkaen 18.690 € + TK


2024 SEA-DOO WAKE PRO

Wake Pro -malli tarjoaa markkinoiden vakainta kyytiä vetourheiluun. Tässä mallissa on runsaasti tehoa ja runsaasti tilaa valmistautua, siksi se tarjoaa vesiurheilukokemuksen, jollaista ei ole ennen nähty.

Uskomaton vakaus ja nerokkaasti suunniteltu leveä alusta yhdistyvät täydellisesti tasapainotettuun tehoon ja kiihtyvyyteen vetourheilua ajatellen. Varustettu ominaisuuksilla, jotka mahdollistavat täydellisen vedon jokaisella ajokerralla. Lisäksi mahtavia lisävarusteita jokaiseen seikkailuun.

Hinnat alkaen 23.890 € + TK


2024 SEA-DOO FishPro Sport 170

Alkuperäisenä FishPro-mallina lanseerattu FishPro Sport tarjoaa uudenlaisen ulottuvuuden kalastukseen. Saat uuden näkökulman toimintaan ja pääset paikkoihin, joiden hauskuuskerroin on taivaissa — kaikki tämä vesijetillä, joka on suunniteltu kalastusta varten.

FishPro Sport yhdistää markkinoiden ensimmäisenä jännityksen, monipuolisuuden ja rakkauden kalastukseen yhdeksi täydelliseksi paketiksi. Tutki kalapaikkoja, joihin ennen et ole päässyt tavallisilla veneillä ja ole lähempänä toimintaa sekä koe aivan uudenlaisia kalastuselämyksiä.

Hinnat alkaen 22.190 € + TK


2024 SEA-DOO FISHPRO TROPHY

Vesijettiharrastajat ja kalastusfanaatikot ovat aina haaveilleet FishPro Trophyn tyyppisestä mallista, jossa on ainutlaatuisia kalastukseen suunniteltuja ominaisuuksia. Tämä malli ilmentää kalastuksen syvintä olemusta.

Kun taivutetun vavan näkeminen herättää adrenaliinin, on olemassa yksi vesikulkuneuvo, joka on rakennettu ruokkimaan tätä intohimoa. Huippunerokkaasti suunniteltu FishPro Trophy on kaikin puolin valmis turnaustason kalastukseen.

Hinnat alkaen 25.990 € + TK


2024 SEA-DOO Explorer Pro 170

Alan ensimmäinen vesijetti, joka on rakennettu juuri seikkailemista varten. Uskomattoman vakaa alusta ja hyväksi todettu 125 kW:n (170 hv) moottori, jolla on pitkän kantaman suorituskyky. Seikkailemiseen keskittyvät ominaisuudet, jotka on rakennettu mukavuuden ympärille, lisäävät mielenrauhaa jokaisella tutkimusmatkalla.

Explorer Pro 170 määrittelee pitkän matkan ajamisen käsitteen uudelleen. Se on suunniteltu nerokkaasti, jotta voit kuljettaa enemmän varusteita, löytää uusia vesireittejä ja tutustua kilometreittäin uusiin mahdollisuuksiin.

Hinnat alkaen 23.990 € + TK


2024 SEA-DOO Explorer Pro 230

Explorer Pro 230 määrittelee pitkän matkan ajamisen käsitteen uudelleen. Se on suunniteltu nerokkaasti, jotta voit kuljettaa enemmän varusteita, löytää uusia vesireittejä ja tutustua kilometreittäin uusiin mahdollisuuksiin.

Hinnat alkaen 25.290 € + TK


Sea-Doo LinQ tarvikejärjestelmä

LinQ tarvikejärjestelmä erittäin tukevilla ja nopeilla kiinnikkeillä maksimoi vesijettisi säilytys ja lisävarustelu kapasiteetin.