UUDET VENEET

OSTA VENE ASIANTUNTIJALTA

WALTIC-boatcenter on Suomen suurin alumiiniveneiden jälleenmyyjä. Meillä on kattava ja monipuolinen valikoima ainutlaatuisia veneitä. Veneiden laatu, käytettävyys, suorituskyky ja turvallisuus ovat tuotteidemme tärkeimmät ominaisuudet, joita haluamme vaalia.

Veneen osto kannattaa tehdä venealan ammattilaisen avustuksella. Uusi vene on suuri hankinta, ja tietämys eri vaihtoehtojen ominaisuuksista auttaa sopivan moottoriveneen valinnassa. Walticin osaava henkilökunta on apunasi veneen ostossa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää! Tutustu myös veneen ostajan oppaaseen.

TUNNETTUJEN MERKKIEN VENEITÄ

WALTIC-boatcenteristä löydät uudet alumiiniveneet tunnetuilta venemerkeiltä. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat laadukkaat moottorit sekä yli 20 000 erilaista veneartikkelia. Meillä on seuraavien suosittujen tuotemerkkien veneitä myytävänä: Falcon, Flipper, Voyager, Volzhanka, Master Pro ja Linder.

Maahantuomme ainoana Suomessa Master Pro-, Finval, Seamachine, Volzhanka- ja VBOATS-merkkisiä alumiiniveneitä. Eri veneet sisältävät erilaisia ominaisuuksia, joten tuotteisiin tutustumalla löytyy jokaiselle veneilijälle sopivin vaihtoehto. Katso eri valmistajien moottoriveneet alta ja lue lisää!


FINVAL VENEET

Merikelpoisuus ja vakaus, ainutlaatuista vahvuutta ja kestävyyttä, ergonomiaa ja mukavuutta, turvallisuus. Nämä sanat kuvaavat hyvin Ukrainassa valmistettuja FINVAL veneitä.

Veneen kestävyys ja pitkäkestoinen suorituskyky riippuvat ennen kaikkea rakenteellisen rungon lujuudesta. Tämä on monimutkaisin ja kallein rakenteellinen ominaisuus. Emme kuitenkaan säästä siitä, mikä on piilossa veneidemme viimeistelyn alla, koska olemme varmoja, että aika toimii eduksemme. Varmistaaksemme, että veneemme ovat vahvimpia, olemme kehittäneet ainutlaatuisen kestävyysjärjestelmän (Finval Hull Durability).

Lue lisää Näytä veneet

Kimple

Kimple-venetehtaan malliston koko vaihtelee 3 metristä 12 metriin. Tällä hetkellä veneitä valmistetaan tehtaalla 3000 kappaletta vuodessa. Tuotteita viedään yli 40 maahan ympäri maailmaa. Kimplellä on maailmanluokan suunnittelutiimi, johon kuuluu suunnittelijoita Australiasta, Uudesta-Seelannista, Ruotsista ja Taiwanista. Perustuen eri alueisiin, kulttuureihin ja erilaisiin käyttötarkoituksiin yhdistettynä perinteiseen käsityötaitoon ja edistykselliseen innovatiiviseen teknologiaan, Kimple luo asiakkaille vapaa-aikaan, käytännöllisiä, kestäviä ja suorituskykyisiä alumiiniveneitä

Lue lisää Näytä veneet

Falcon-veneet

Falcon-veneet on valmistettu Suomessa kestämään äärimmäisiä olosuhteita. Nämä helppokäyttöiset veneet palvelevat sujuvasti niin perheen päiväretkillä kuin vesiurheilussa. Falcon-veneet sopivat mainiosti myös kalastusveneiksi.

Falconit eivät kahda tuulta, tuiskua tai olosuhteita, joiden edessä muut kääntyisivät takaisin. Ne tarjoavat positiivisia kokemuksia niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin veneilijöille.

Lue lisää Näytä veneet

Flipper-veneet

Flipper-veneet ovat Suomen suurimman venevalmistajan Bella-Veneiden venemallisto (Bella- ja Aquador-mallistojen ohella). Suomalaisuudestaan huolimatta Flippereitä löytyy nykyään ympäri maailmaa.

Flipper-veneet ovat nopeita, nuorekkaita ja urheilullisia veneitä. Lisäksi ne ovat tyylikkäitä ja ajettavuudeltaan loistavia.

Lue lisää Näytä veneet

Master Pro -veneet

Master Pro -veneet ovat alumiiniveneitä, joissa on markkinoiden pisin runkotakuu – 5 vuotta. Master-veneillä on lisäksi ylivoimaisesti paras hinta-laatusuhde.

Master-veneet soveltuvat kalastusveneeksi, harrastusveneeksi, retkeilyyn, vesiurheiluun sekä perhelomille. Useat venemalleista sopivat myös kuljetuskäyttöön.

Lue lisää Näytä veneet

Vboats-veneet

VBOATS valmistaa alumiiniveneitä jo yli 10 vuoden kokemuksella. Tällä hetkellä venemalleja on 20 kappaletta.

Mallistosta löytyy esimerkiksi Fish Pro -nimisiä kalastusveneitä sekä Voyager-veneitä. VBOATSin moottoriveneet ovat laadukkaita valintoja kaikille veneilijöille.

Lue lisää Näytä veneet

Linder-veneet

Linder-veneet ovat turvallisia ja rakenteeltaan vakaita. Linder-veneen hienosti muotoiltu runko sekä materiaali ovat tuoneet sille useita “luokkansa paras” -titteleitä.

Linder valmistaa veneitä kahteen eri luokkaan sekä lisäksi kanootteja. Valitsitpa niistä minkä tahansa, pysyvät moottorit hieman pienempinä mutta vauhti samana!

Lue lisää Näytä veneet