Vboats-veneet

Laadukkaat alumiiniveneet valmistaa Vboats. Tehtaalla on jo yli 10 vuoden kokemus alumiiniveneistä, ja 2019 olikin Vboatsin juhlavuosi. Tehtaalla valmistuu yli 2000 alumiinivenettä vuodessa. Venemyynti koostuu 50 % sisämarkkinoista ja 50 % viennistä. Vboatsin tehtaalla on kuusi omaa suunnittelijaa.

Vboatsin venemallit, joita on tällä hetkellä 18 kpl, pitävät sisällään Voyager-veneet, joiden päämarkkinat ovat Pohjois-Euroopassa. Suomi on erittäin tärkeä markkina-alue, jossa kysyntää on juuri tämän kokoluokan työ- ja yhteysveneille, huviveneille ja kalastusveneille. Voyager-veneet, kuten esimerkiksi Vboats Voyager 700, tehdään tehtaalla omalla tuotantolinjallaan.

Voyager-veneiden edullinen hintataso perustuu mataliin tuotantokustannuksiin ja suoraan toimitusketjuun. Voyager-veneet tulevat valmistajalta maahantuojalle, joka jälleenmyy tuotteet suoraan kuluttajalle. Venemyynti tällä järjestelyllä jättää pois turhat välikädet toimitusketjussa, mikä vaikuttaa myös veneen hintaan loppukuluttajalle.

Katso kaikki Vboatsin venemallit, kuten heittokalastusveneet ja huviveneet, ja ota meihin yhteyttä! Etsiessäsi lisätietoja voit vierailla myös Vboatsin omilla verkkosivuilla. Meiltä löydät myös laadukkaan perämoottorin veneeseesi.