Falcon-veneet

Valmistettu Suomessa kestämään äärimmäisiä olosuhteita.

Helppokäyttöiset Falconit palvelevat sujuvasti niin perheen päiväretkillä, vesiurheilussa kuin kalaretkilläkin. Ne eivät kaihda tuulta, tuiskua tai olosuhteita, joiden edessä muut kääntyvät takaisin. Laadukkaat monikäyttöveneet tarjoavat kauttaaltaan positiivisia kokemuksia, niin vasta-alkajille kuin kaiken kokeneillekin veneilijöille.

Falcon-mallisto kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta. Että pystytäänkin lyömään yhteen pakettiin kaikki se, mitä veneeltä ja veneilyltä voi toivoa. Se ei ole nimittäin ihan vähän se.

Falcon on onnistunut siinä, mitä kaikki muut ovat raivoisasti yrittäneet. Toki sekään ei ole itsestään tapahtunut. Teoriaa ja käytäntöä on yhdistelty, on kuunneltu niin käyttäjiä kuin ammattilaisiakin. Lopputulos on suorastaan mystisellä tavalla toimiva.


Tutustu falcon veneisiin :


falcon mallisto 2023

Falcon BRs 4

Tavoitteenamme oli kehittää markkinoiden laadukkain ja monikäyttöisin alumiinivene alle 5 metrin kokoluokassa. Tuloksena syntyi aito Falcon-vene, jossa yhdistyvät erinomaiset ajo-ominaisuudet, nerokas tilankäyttö ja helppokäyttöisyys. Innovatiiviset ratkaisut monipuolistavat ja helpottavat veneen käyttöä.

BRs 4 löytää paikkansa yhtä hyvin kaupungin pienvenesatamasta kuin mökkilaiturin kupeestakin. Kuljetus onnistuu kätevästi 750 kilon jarruttomalla trailerilla. Retkeile, heittokalasta, vesihiihdä – Falcon BRs 4 hoitaa homman!

PITUUS:4,80 M
LEVEYS:1,98 M
PAINO:460 KG + MOOTTORI
TEHOALUE:MAX 60 HV L-RIKI
HUIPPUNOPEUS:31 SOLMUA
MAX HLÖMÄÄRÄ:5 HLÖ / 425 KG
CE-LUOKKA:C
POLTTOAINESÄILIÖ:55 L

Falcon BR 5

Falcon BR 5 osoittaa, mitä tapahtuu, kun mainiot ajo-ominaisuudet ja järkevä tilankäyttö pääsevät toden teolla näyttämään kyntensä. Tässä on monikäyttövene, josta ei puhti ja ketteryys lopu tiukemmissakaan käänteissä. BR 5 tarjoaa turvallisuutta ja ison veneen tuntua, sillä veneessä on kokoluokkansa korkeimmat sisälaidat. Erittäin alhainen liukunopeus ja -kynnys. Monikäyttöiset säilytys- ja oleskelutilat lattiaruumineen ja avotiloineen mahdollistavat pitemmätkin kalastus- ja auringonottoretket.

PITUUS:5,43 M
LEVEYS:2,05 M
PAINO:630 KG + MOOTTORI
SYVÄYS:0,40 M
TEHOALUE:80 HV L-RIKI
HUIPPUNOPEUS:35 SOLMUA
MAX HLÖMÄÄRÄ:6 HLÖ TAI 450 KG
CE-LUOKKA:C
POLTTOAINESÄILIÖ:73 L

Falcon BR 6

Falcon BR 6 on ketterä ja kätevä tilaihme, joka mukautuu käden käänteessä päiväretkeilystä vesiurheilun kautta heittokalastukseen. Veneen muotokieli kertoo monikäyttöisyydestä ja huolettomuudesta; selkeä layout, tarkkaan mietityt yksityiskohdat ja saumattomasti toisiinsa integroidut ratkaisut varmistavat sen, että jokainen sukupolvi ja kaikenkokoiset seurueet ovat tässä käyttäjän ehdoilla suunnitellussa ja valmistetussa veneessä kuin kotonaan.

PITUUS:5,94 M
LEVEYS:2,19 M
PAINO:840 KG + MOOTTORI
SYVÄYS:0,42 M
TEHOALUE:80–115 HV L-RIKI
HUIPPUNOPEUS:38,5 SOLMUA
MAX HLÖMÄÄRÄ:7 HLÖ TAI 525 KG
CE-LUOKKA:C
POLTTOAINESÄILIÖ:105 L

Falcon BR 7

Falcon BR 7 tuo käytännölliselle veneilyelämykselle vielä yhden ulottuvuuden. Se soveltuu niin kalastus- kuin vesihiihtoretkiin aivan yhtä luontevasti kuin pikkuveljensäkin, mutta onnistuu hieman pitempänä tarjoamaan hitusen lisää tilaa niin matkustajille kuin tavaroillekin. Jämerä rakenne varmistaa mukavan matkanteon vaativissakin olosuhteissa, äänitason pysyessä miellyttävänä. Tyylikkäät ja suurikokoiset takaosan uimatasot helpottavat veneeseen nousua.

PITUUS:6,51 M
LEVEYS:2,34 M
PAINO:1 060 KG + MOOTTORI
SYVÄYS:0,45 M
TEHOALUE:115-150 HV XL-RIKI
HUIPPUNOPEUS:40,5 SOLMUA
MAX HLÖMÄÄRÄ:7 HLÖ TAI 525 KG
CE-LUOKKA:C
POLTTOAINESÄILIÖ:130 L

Falcon BR 8

Malliston lippulaiva, jossa matkustaa mukavasti jopa 9 hengen seurue. Falcon BR8 nostaa modernin päiväretkeilyn nautinnollisuuden vielä pykälän ylemmäs; tilava U-takasohva, isot säilytystilat sekä lisävarusteina saatavat pentteri ja jääkaappi tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet harrastaa tai ihan vain nauttia hyvästä seurasta. Jopa 50 solmun huippunopeus varmistaa sen, että maisemat vaihtuvat juuri siihen tahtiin, kuin sillä hetkellä sopivalta tuntuu.

PITUUS:7,06 M
LEVEYS:2,60 M
PAINO:1300 KG + MOOTTORI
SYVÄYS:0,45 M
TEHOALUE:150-300 HV XL-RIKI
HUIPPUNOPEUS:50 SOLMUA
MAX HLÖMÄÄRÄ:9 HLÖ TAI 675 KG
CE-LUOKKA:C
POLTTOAINESÄILIÖ:210 L

Falcon C7

On tullut aika määritellä monikäyttöinen laatuvene uudelleen – Falcon C 7 on erinomainen valinta niin uisteluun kuin päiväretkillekin. Se tarjoaa pehmeän ajotuntuman ohella hyvin mietityn vakiovarustuksen ja lisävarustevalmiudet. Laadukas runko- ja hyttirakenteen äänieristys varmistaa erittäin miellyttävän äänitason vauhdikkaammassakin menossa, ja erikoisvahvan kölinsä ansiosta C 7 liikkuu yhtä aikaa ketterästi ja vakaasti – niin haastavissa sääoloissa kuin trailerillakin.

PITUUS:6,55 M
LEVEYS:2,34 M
PAINO:1250 KG + MOOTTORI
SYVÄYS:0,47 M
TEHOALUE:115-175 HV XL-RIKI
HUIPPUNOPEUS:41 SOLMUA
MAX HLÖMÄÄRÄ:7 HLÖ TAI 525 KG
CE-LUOKKA:C
POLTTOAINESÄILIÖ:144 L