KIMPLE 420 STREAMER

”Kimple 420 Streamer on vene, joka on suunniteltu vaativaan ulkoilmaelämään – täydellinen kumppani kalastukseen, metsästykseen ja retkeilyyn. Tämä alumiinivene erottuu joukosta useilla erinomaisilla ominaisuuksillaan.

Yksi Kimple 420 Streamerin erottavista piirteistä on sen ainutlaatuinen rungon muoto, joka tarjoaa optimaalisen vakauden ja suorituskyvyn vesillä. Tämä mahdollistaa turvallisen ja mukavan liikkumisen erilaisissa vesiolosuhteissa.

Veneen matala syväys tekee siitä täydellisen valinnan paikkoihin, jotka ovat normaalisti vaikeasti saavutettavissa. Voit kulkea matalissa vesissä ja hankalissa suistoissa saaden samalla mahdollisuuden päästä lähemmäs kalastus- ja metsästyskohteitasi.

Kimple 420 Streamerin rakenteen keveys ja vahvuus ovat vaikuttavia. Se painaa vain 184 kilogrammaa, mutta sen 2 mm paksu alumiinirakenne tekee siitä erittäin kestävän ja pitkäikäisen. Voit luottaa siihen, että tämä vene kestää vuosien käyttöä.

Veneessä on isot tasot keulassa ja perässä, jotka on suunniteltu erityisesti kalastusta varten. Voit varustaa ne kalastustarvikkeillasi ja nauttia mukavasta ja toimivasta kalastuskokemuksesta.

Kimple 420 Streamer on myös uppoamaton ja kelluu vedellä täytettynä maksimikuormalla. Turvallisuutesi on meille tärkeää, ja tämä ominaisuus antaa mielenrauhan vesillä liikkuessasi.

Etsitpä sitten kalastusretkeä, metsästystä tai yksinkertaisesti retkeilyä varten sopivaa venettä, Kimple 420 Streamer täyttää tarpeesi. Tämä alumiininen vene yhdistää kestävyyden, vakauden ja monipuolisuuden, tehden jokaisesta ulkoilmaelämyksestä unohtumattoman.”


PITUUS : 4.20 m

LEVEYS: 1.68 m

PAINO: n. 184 kg

HENKILÖMÄÄRÄ: 4 hlö

KANTAVUUS: 460 kg

MOOTTORI: pitkä riki max. 40 hv

ALUMIINI: 2.0 mm

CE merkintä: D


Klikkaa kuvaa avataksesi sen isommaksi.