ALUMIINISET kimple KALASTUSVENEET ESILLÄ JA KOEAJETTAVISSA!

Tule kalaveneiden koeajopäiville 26.4.-27.4 testaamaan kuinka Kimple-kalaveneet tottelevat Itä-meren aallokossa!

NÄMÄ VENEET KOEAJETTAVISSA TAPAHTUMAPÄIVINÄ :

KIMPLE 370 ANGLER WIDE + MERCURY AVATOR 7.5

KIMPLE 395 HUNTER + MERCURY AVATOR 7.5

KIMPLE 460 ZANDER + MERCURY F30

KIMPLE 460 ADVENTURE + MERCURY F40

KIMPLE 498 SNIPER + MERCURY F60

NÄMÄ VENEET NÄHTÄVILLÄ TAPAHTUMAPÄIVINÄ :

KIMPLE  330 ANGLER

KIMPLE 330 ANGLER WIDE

KIMPLE 370 ANGLER WIDE

KIMPLE 365 CATCH

KIMPLE 395 HUNTER

KIMPLE 460 ZANDER

KIMPLE 460 ADVENTURE

KIMPLE 480 EXPLORER

KIMPLE 498 SNIPER

KIMPLE K175


KIMPLE 330 ANGLER

Angler 330 on täydellinen liikkuvaan kalastukseen ja vapaa-aikaan. Leveä ja tasainen pohja tekee veneestä vakaan.

Vene painaa vain 46 kg ja siinä on kaksi kantokahvaa veneen keulassa ja perässä joten se on

uskomattoman helppo kuljettaa, voit nostaa sen helposti kattotelineeseen, kun haluat siirtää sen uuteen paikkaan. Lisävarusteena saatavilla myös kuljetusrenkaat.

Tämä alumiinivene on yhtä helppo käsitellä kuin kanootti, mutta tilavampi ja vakaampi.

Moottorivene tyynille vesille asenna 2,5 hv bensiinimoottori tai sähkömoottori Angler 330:een ja saat hauskan veneen pienempiä ja rauhallisempia vesistöjä varten.

Angler 330 toimitetaan alumiini airoilla.


KIMPLE 330 ANGLER WIDE

LEVEÄ JA VAKAA VERSIO SUOSITUSTA 330 ANGLERISTA

Kimple 330 Angler Wide on kevyt, vakaa ja luotettava vene pienessä koossa. Täydellinen liikkuvaan kalastukseen ja vapaa-aikaan. Todella leveä ja tasainen pohja tekee veneestä vakaan. Veneen paino on vain noin 60 kg ja kaksi tukevaa kahvaa keulassa ja kaksi perässä, joten vene on myös helppo kuljettaa. Voit nostaa sen helposti kattotelineeseen, kun haluat siirtää sen uuteen paikkaan.

Asenna 2,5 hv:n bensiinimoottori tai sähkömoottori 330 Angler Wideen ja saat hauskan veneen pienemmille ja rauhallisemmille vesille.

330 Angler Widen mukana tulee kestävät alumiiniairot sekä alumiinilamellit. Uppoamaton. Kelluu vedellä täytettynä maksimikuormalla.


Moottorivene Kimple 370 ANGLER WIDE

KIMPLE 370 ANGLER WIDE

Leveä, tilava, vakaa ja kevyt


Angler-sarjan suurin malli, 370 Angler Wide, antaa sinulle myös enemmän kantavuutta ja on vieläkin vakaampi vene. Joustava työ- ja vapaa-ajan vene, joka on myös paras ystäväsi liikkuvaan kalastukseen. Leveä ja tasainen pohja tekee veneestä vakaan ja matalan.
Paino on edelleen alhainen, vain 64 kg. Se on varustettu kahdella tukevalla kahvalla keulassa ja kaksi perässä, joten veneen käsittely on yksinkertaista ja helppoa. 370 Angler Wide voidaan kuljettaa myös kattotelineessä, kun haluat siirtää sen uuteen paikkaan.
Moottorivene tyynille vesille. Täydellinen toimitus käytännöllisillä lisävarusteilla:


370 Angler Wide sisältää airot kestävästä alumiinista ja komposiitista, solumuovipinnoite istuimissa, liukuesteet lattiassa sekä kantokahvat keulassa ja perässä.


KIMPLE 365 CATCH

Kevyt ja miellyttävä alumiinivene hienoilla meriominaisuuksilla.
Kimple 365 Catch on helppo käsitellä, kun haluat laskea ja nostaa venettä usein. Alumiinivene, joka sopii hyvin soutuveneeksi järveen ja sisäsaaristoon.

Jos haluat laittaa veneeseen moottorin, voit laittaa veneeseen jopa 10 hv perämoottorin. 365 Catch toimii normaalisti myös 5 hv:n moottorilla yhdellä tai kahdella matkustajalla ja sillä on uskomattoman eloisa ja miellyttävä luonne. Toimii erinomaisesti myös pienemmällä moottorilla tai miksei sähkömoottorilla.

365:ssä on kestävä täyshitsattu runko
Profiloitu ja täysin hitsattu runko vahvikkeilla kölissä ja sivuilla tekee Kimple-alumiiniveneistä erittäin jäykkiä ja kestää iskuja, kosketusta kiviin ja paljon muuta. Vahva täysin hitsattu runko tarkoittaa myös sitä, että Kimplen alumiiniveneet kestävät hieman suurempia moottoreita kuin muut vastaavat veneet.


KIMPLE 395 HUNTER

Erittäin leveä ja vakaa kalastusvene, jossa isot matotetut heittotasot keulassa sekä perässä. Suuret säilytystilat etummaisen heittokannen alla, kaiteet veneen perässä molemmin puolin.

Profiloitu ja täysin hitsattu runko jossa kölissä ja sivuilla vahvikkeet tekevät veneestä erittäin jäykän ja iskuja kestävän. Säilytystilaa perässä polttoainesäiliölle, akulle jne. Vene on pitkärikiselle moottorille.

Uppoamaton, kelluu vedellä täytettynä maksimikuormalla.


KIMPLE 460 ZANDER

Tukeva ja vakaa kalastusvene ohjauskonsolilla
Kimple 460 Zander on kova ja vakaa pulpettivene, jolla on laaja valikoima käyttötarkoituksia. Koska vene on pienellä liukukynnyksellä, se saa hyvän suorituskyvyn 25 – 40 hv teholla.
Avoin sisälattia kokolattiamatolla tekee veneestä tilavan ja tarjoaa suuren kantavuuden. Myös kaksi valettua kantta, keulassa ja perässä, on pinnoitettu liukastumisvaaran minimoimiseksi.


Moottorivene Kimple 460M ADVENTURE + F40 ELPT EFI

KIMPLE 460 ADVENTURE

Kimple 460m Adventure – Tyylikäs, tilava ja vakaa vene sinulle ja korkeille vaatimuksille
460M Adventure on perhevene, joka sisältää myös heittotason innokkaalle kalastajalle. Tilava ja erittäin vakaa. Siinä on uusi ainutlaatuinen rungon muoto, joka työntää tehokkaasti veden pois ja tekee veneestä erittäin vakaan ja helposti liukuvan.


Moottorivene Kimple 480 EXPLORER + F60 ELPT EFI

KIMPLE 480 ADVENTURE

Tämä on vene, joka on todella sekä sinun että perheesi paras ystävä. Suunniteltu Ruotsissa, ison vuokrausyrityksen toiveiden mukaisesti. ”vene kaikille”
100% täysin hitsattu alumiinivene! Ei pop-niittejä, komposiittimateriaaleja, lakkaa tai puuta!

60 litran kiinteä bensatankki on vakiona.

Avotila on itsestään sadevedestä tyhjentyvä, pulpettiin mahtuu uppoasennuksena 12″ karttaplotteri
Jos vertaat tätä venettä perinteisempiin veneisiin, huomaat nopeasti, että sen sisätilat ovat täysin ainutlaatuiset, veneen leveä runko jatkuu lähes keulaan asti.


KIMPLE 498 SNIPER

Kimple 498 sniper – tinkimätön kalastusvene vakavasti kalastaville
Kehitetty yhteistyössä ammattikalastajien kanssa, ja siinä on suuri lukittava lokero vavoille ja kalastusvälineille, lukittava tila PA-säiliölle ja akulle. Vene on ihanteellinen heittokalastukseen sekä kilpailu- että vapaa-ajanviettoon. Oikea vene kalastuksessa on tärkeää. 498 Sniper on valmistettu maalamattomasta merialumiinista, ja veneen kyljet ovat teipattu.


Moottorivene Kimple K175 + F115 PRO XS

KIMPLE K175

K175 on sinulle, joka haluat parasta mitä voidaan tarjota! Nauti laajasta ja vakaasta veneestäsi sekä kilpailuissa että arjessa. 2,36 metrin leveys ja 5,3 metrin pituus tekee veneestä täydellisen koon kaikilla vesillä. Lisää tähän uskomattoman tyylikäs ja käytännöllinen EVA-matto ja kaikki lisävarusteet, jotka ovat vakiona. Yksinkertaisesti paras kumppanisi haasteista huolimatta.

Paikka: WALTIC FISHPRO -center Herttoniemenranta, Simppukarinkatu 3, 00810 Helsinki
Aika: pe 26.4. klo 10-18 ja la 27.4. klo 10-16
Tiedustelut: info@waltic.fi | 020 755 8920

TERVETULOA!