tule ja kokeile mercury avator 7.5 sähköperämoottori!

Mercury Avator sähköperämoottori on koeajettavissa KIMPLE 370 Angler Wide sekä KIMPLE 395 Hunter veneessä!

CASH BACK TARJOUS!

Kun ostat nyt uuden Mercury Avator -sähköperämoottorin 30.6.2024 mennessä, saat huomattavan mallikohtaisen CASH BACK -edun.

Etusi on 7.5e malliin -300 € ja 20e / 35e malleihin -1000 €!

Toimi pian ja lunasta huipputarjouksemme!


AVATOR 7.5e

Avator 7.5e -sähköperämoottori tuottaa puhdasta, hiljaista tehoa ja sitä on helppoa ja hauskaa käyttää. Paikalleen liu’utettavien akkujen ja pikaliitinjärjestelmän ansiosta valmistautuminen sujuu hetkessä. Kiinnittämisen jälkeen perämoottori käynnistyy napin painalluksella. Sitten selkeä värinäyttö seuraa akun varausta ja riittävyyttä, jotta voit veneillä luottavaisin mielin.

LUE LISÄÄ AVATOR 7.5e SÄHKÖPERÄMOOTTORISTA TÄSTÄ!


Moottorivene Kimple 370 ANGLER WIDE

KIMPLE 370 ANGLER WIDE

Leveä, tilava, vakaa ja kevyt


Angler-sarjan suurin malli, 370 Angler Wide, antaa sinulle myös enemmän kantavuutta ja on vieläkin vakaampi vene. Joustava työ- ja vapaa-ajan vene, joka on myös paras ystäväsi liikkuvaan kalastukseen. Leveä ja tasainen pohja tekee veneestä vakaan ja matalan.
Paino on edelleen alhainen, vain 64 kg. Se on varustettu kahdella tukevalla kahvalla keulassa ja kaksi perässä, joten veneen käsittely on yksinkertaista ja helppoa. 370 Angler Wide voidaan kuljettaa myös kattotelineessä, kun haluat siirtää sen uuteen paikkaan.
Moottorivene tyynille vesille. Täydellinen toimitus käytännöllisillä lisävarusteilla:


370 Angler Wide sisältää airot kestävästä alumiinista ja komposiitista, solumuovipinnoite istuimissa, liukuesteet lattiassa sekä kantokahvat keulassa ja perässä.

TÄMÄ VENE KOEAJETTAVISSA MERCURY AVATOR MOOTTORILLA!


KIMPLE 395 HUNTER

Erittäin leveä ja vakaa kalastusvene, jossa isot matotetut heittotasot keulassa sekä perässä. Suuret säilytystilat etummaisen heittokannen alla, kaiteet veneen perässä molemmin puolin.

Profiloitu ja täysin hitsattu runko jossa kölissä ja sivuilla vahvikkeet tekevät veneestä erittäin jäykän ja iskuja kestävän. Säilytystilaa perässä polttoainesäiliölle, akulle jne. Vene on pitkärikiselle moottorille.

Uppoamaton, kelluu vedellä täytettynä maksimikuormalla.

TÄMÄ VENE KOEAJETTAVISSA MERCURY AVATOR MOOTTORILLA!