Koe uusi tapa liikkua rohkeasti täysin uuden sähköistetyn Mercury® Avator™ –propulsiojärjestelmän kanssa. Avator-sähköperämoottorilla nautit luonnosta ja liikut vesillä luottavaisin mielin. Kehittyneen teknologian ja intuitiivisten ohjaimien ansiosta koet sähköllä kulkemisen hiljaisuuden ja tasaisuuden ja pystyt seuraamaan akun varauksen tasoa ja riittävyyttä. Mercury Avator on älykäs, täysin sähköinen perämoottori, joka on suunniteltu tekemään seikkailemisesta vaivatonta.

Avator 7.5e -sähköperämoottori tuottaa puhdasta, hiljaista tehoa ja sitä on helppoa ja hauskaa käyttää. Paikalleen liu’utettavien akkujen ja pikaliitinjärjestelmän ansiosta valmistautuminen sujuu hetkessä. Kiinnittämisen jälkeen perämoottori käynnistyy napin painalluksella. Sitten selkeä värinäyttö seuraa akun varausta ja riittävyyttä, jotta voit veneillä luottavaisin mielin.


LUOTETTAVAA, TEHOKASTA SUORITUSKYKYÄ

Alansa ensimmäinen transverse flux -moottoriteknologia tarjoaa luotettavaa ja hiljaista tehoa. Moottori tuottaa suurta vääntömomenttia pienellä vaivalla maksimoiden akun käyttöiän ja riittävyyden aikaansaaden samalla nopeampaa kiihdytystä ja tehokkaampaa yleistä suorituskykyä vastaaviin kilpaileviin tuotteisiin verrattuna.

KEHITTYNYT AKKUTEKNOLOGIA

Avator 7.5e -sähköperämoottorin muotoilu on huipputehokas, ja siinä on edistynyt litiumioniakkujärjestelmä: se on suunniteltu optimoimaan käyttöalue. 1 kWh:n litiumioniakku kehitettiin yhteistyössä Mastervoltin akkuasiantuntijoiden kanssa, ja se on suunniteltu ainoastaan marinekäyttöön. Se on turvallinen ja luotettava 48 voltin teholähde, jolle on tehty pudotuskoe ja jolla on vedenpitävyyden IP67-luokitus.

ÄLYKÄS LATAUS

Älykkäät laturit valvovat jännitettä ja virtaa jatkuvasti tarjotakseen turvallista ja tehokasta latausta, ja ne voivat sammua suojatakseen akkua ongelman ilmetessä. Digitaalinen älynäyttö valvoo jatkuvasti vallitsevaa tehotilaasi ja arvioitua käyttöaikaa.

ÄLYKKÄÄT NÄYTÖT

Selkeästä näytöstä saat kaiken tiedon, jonka tarvitset veneilystä nauttimiseen, kuten arvion käyttöajasta sekä toisen akun virtamittarin, jotta voit veneillä luottavaisin mielin. Ne on optimoitu niin, että tietojen näkeminen on helppoa kaikissa olosuhteissa.

MERCURY MARINE- SOVELLUS

Avator 7.5e -sähkömoottori on ensimmäinen Mercuryn propulsiojärjestelmä, joka on yhteensopiva upouuden Mercury Marine -sovelluksen kanssa. Sovellus on saatavilla iOS®- ja Android™-laitteille. Veneilijät voivat ladata Mercury Marine -sovelluksen ilmaiseksi, jotta he voivat hyödyntää perustoiminnot, kuten ohjekirjaston ja yhteyden ottamisen valitsemaansa jälleenmyyjään asiantuntijan neuvoja varten. Mercury SmartCraft® Connect -moduulin liittäminen perämoottoriin tuo sovelluksen kehittyneet ominaisuudet saataville. Siihen sisältyy GPS-kartta, jonka avulla voit suunnitella matkasi, ja näytetyt käyttömatka-arviot, jotta voit tutustua ympäristöön luottavaisin mielin. Sovelluksen avulla voidaan myös seurata nopeutta, akun varausta, perämoottorin tunteja ja järjestelmäilmoituksia. Se tarjoaa kattavimmat suorituskykytiedot, jotka on saatavilla kaikille sähköperämoottoreille.

ERITTÄIN TEHOKAS POTKURI

Alayksikön hydrodynaaminen muotoilu sekä kestävä ja tehokas potkuri ovat luotuja liikkumaan. Ne leikkaavat vaivattomasti vettä, maksimoiden käyttöajan ja ilon vesillä.