kimple 498 sniper

Kimple 498 sniper – tinkimätön kalastusvene vakavasti kalastaville
Kehitetty yhteistyössä ammattikalastajien kanssa, ja siinä on suuri lukittava lokero vavoille ja kalastusvälineille, lukittava tila PA-säiliölle ja akulle. Vene on ihanteellinen heittokalastukseen sekä kilpailu- että vapaa-ajanviettoon. Oikea vene kalastuksessa on tärkeää. 498 Sniper on valmistettu maalamattomasta merialumiinista, ja veneen kyljet ovat teipattu.


498 Sniperissä on ”silmukaton” matto, joka vähentää koukkujen juuttumisen riskiä, ​​2 lokeroa heittokannessa uistelumoottorin ja päämoottorin akuille. Perässä on iso laatikko suurille syöttilaatikoille ja pienempi laatikko pienille tavaroille. Lisäksi veneessä on kaksi isompaa laatikkoa heittokannessa, kaksi pienempää laatikkoa istuinten alla, sähköpaneeli keulamoottorille jne. ruori, kaksi kokoontaitettavaa tuolia, kalastustuoli, kaksi vapahihnaa onkivavojen kiinnittämiseksi kannelle, sähköinen pilssipumppu, lukittava vapakokero, kaksoiskiinnikkeet luotainantureille.


Profiloitu ja täysin hitsattu runko vahvikkeilla kölissä ja sivuilla tekee Kimple-alumiiniveneistä erittäin jäykkiä ja kestäviä iskuja, kosketusta kiviin ja paljon muuta.

Uppoamaton. Kelluu vedellä täytettynä maksimikuormalla.


PITUUS: 4,98 m

LEVEYS: 2,10 m

PAINO: 357 kg

HENKILÖMÄÄRÄ: 3 hlö

KANTAVUUS: 524 kg

MAX. MOOTTORI: 60 hv

ALUMIINI: 2,5 mm

CE LUOKKA: C


Klikkaa kuvaa avataksesi se isompana