kimple 460 zander

Tukeva ja vakaa kalastusvene ohjauskonsolilla
Kimple 460 Zander on kova ja vakaa pulpettivene, jolla on laaja valikoima käyttötarkoituksia. Koska vene on pienellä liukukynnyksellä, se saa hyvän suorituskyvyn 25 – 40 hv teholla.
Avoin sisälattia kokolattiamatolla tekee veneestä tilavan ja tarjoaa suuren kantavuuden. Myös kaksi valettua kantta, keulassa ja perässä, on pinnoitettu liukastumisvaaran minimoimiseksi.

”Ion”-runko maksimaalisen vakauden takaamiseksi
Runko on leveä ja alhainen pohjakulma perässä maksimoimaan vakauden. Keula on v-muotoinen ja suunniteltu heittämään vettä tehokkaasti pois ja välttämään aallon osumisen keulan yli. Runko on vahva, sivuilla 2 mm ja pohjassa 3 mm merialumiinia. Täyshitsattu runko vahvoilla rungon vahvistuksilla tekee veneestä erittäin jäykän joka kestää iskuja, kosketusta kiviin ja paljon muuta.
Kimple 460 Zanderin kolmion muotoinen keulataso tekee eteen asennetun uistelumoottorin asentamisen helpoksi. Veneessä on sähköinen automaattinen pilssipumppu. Perässä on säilytystilaa akulle ja polttoainesäiliölle ja etuheittokannen alla säilytyslokero. Musta ohjauskonsoli on valmistettu kestävästä ABS-muovista ja siinä on tilaa GPS/luotaimelle, virtakytkimelle ja veneen instrumenteille. Vene on varustettu sivukaiteilla perässä, pelastustikkaat, kaksi kahvaa perässä ja luokan 3 keularengas.

Uppoamaton. Kelluu vedellä täytettynä maksimikuormalla.

Maalaamaton runko.

PITUUS : 4.60 m

LEVEYS: 1.80 m

PAINO: 250 kg

MAX. MOOTTORI: 40 hv

HENKILÖMÄÄRÄ: 4 hlö

KANTAVUUS: 497 kg

CE MERKINTÄ: C


Klikkaa kuvaa avataksesi sen isommaksi